Alege-ți cursurile în funcţie de stilul de învăţare

Persoanele care cunosc cel puțin o limbă străină își găsesc mult mai ușor un job și sunt recompensate cu salarii mai mari, este concluzia mai multor studii recente care analizează dinamica pieței muncii.

În aceste condiții, este foarte important să profitați de orice șansă pentru a vă dezvolta competențele lingvistice alegând unul dintre cursurile de limbi străine oferite de Eurolenguas – Centru de limbi străine. Indiferent că doriți să învățați limba engleză, franceză, italiană, spaniolă sau chiar germană, profesioniștii de la Eurolenguas vă garantează că își vor dedica întreaga experiență pentru ca dumneavoastră să dobândiți sau să vă perfecționați cunoștințele de limbi străine.

Tot ce trebuie să faceți este să alegeți tipul de curs potrivit, astfel încât procesul învățării să fie unul eficient. Pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză, vă prezentăm tipurile de cursuri oferite de noi, precum și avantajele fiecăruia.

Cursurile one to one și two to one presupun o interacțiune între un profesor și unul sau doi cursanți. Motivele pentru care ar trebui să optați pentru una din aceste forme de desfășurare a cursului sunt următoarele:

  • Beneficiați de atenția sporită sau chiar exclusivă a formatorului.
  • Aveți posibilitatea de a învăța mai repede și mai eficient limba străină.
  • Predarea noțiunilor se va realiza conform ritmului dumneavoastră de învățare.
  • Beneficiați de flexibilitate în stabilirea programului cursurilor și a numărului de ore se va face în concordanță cu nevoile dumneavoastră.

Cursurile one to many constau într-o interacțiune între un profesor și un grup de cursanți, alcătuit, de obicei, din cel mult șapte persoane. În general, aceste tipuri de cursuri sunt preferate de companii. Avantajele acestei categorii de cursuri sunt următoarele:

  • Vă permit să exersați noțiunile învățate prin conversație și jocuri de rol împreună cu ceilalți membri ai grupului.
  • Vă ajută să vă îmbogăți vocabularul într-un domeniu specific, deoarece cursurile one to many se adresează mai ales persoanelor ce vor sa se specializeze într-o anumită arie de activitate.
  • Se potrivesc mai ales persoanelor competitive, care au nevoie de “adversari” pentru ca procesul învățării să se desfășoare cu succes.

Odată ce ați ales limba pe care doriți sa o studiați și v-ați decis și asupra formatului de curs care vi se potrivește, tot ce mai rămâne de făcut este să vă concentrați toată atenția asupra învățării pentru ca tot procesul sa fie încununat de succes.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.