Un concept original Eurolenguas pentru întreaga familie!

Vrei să fii un model pentru copilul tău? Vrei să petreci timp de calitate cu fiica/fiul tău? Centrul de limbi straine Eurolenguas lansează un nou concept original: “Fii colegul de bancă al copilului tău”. Învăţaţi împreună o limbă straină într-un cadru relaxat şi informal, unde surprizele plăcute se împletesc cu un proces eficient şi creativ de învăţare.

Ştim că uneori poate fi o provocare pentru dumneavoastră când cel mic învaţă la gradiniţă sau la şcoală o limbă pe care nu o cunoaşteţi. Cursurile de limbi străine părinte – copil vă scot din încurcătură. Veţi învăţa alături de copilul dumneavoastră la cursuri, dar vă puteţi continua învăţarea şi acasă, datorită materialelor oferite de Eurolenguas.

Cursurile se desfășoară la Centrul de limbi străine Eurolenguas (Șos. Națională, clădirea Mercury Business Center). Programul îl stabilim de comun acord.

Odată ce v-ați decis să urmaţi cursurile la centrul nostru de limbi străine, ne asigurăm că ceea ce învăţaţi corespunde nevoilor dumneavoastră. Prin urmare, personalizăm fiecare curs.

Cui ne adresăm?

Părinților care au copii cu vârste începand de la 4 ani.

Câte şedinţe trebuie să urmez?

În funcție de nivelul de cunoștințe (ce poate fi stabilit și printr-o testare inițială) și de obiectivul de învățare putem stabili un număr exact de ședințe. O ședință durează 1 oră și 40 de minute.

Pentru ce cursuri pot opta?

Nivelurile de cunoștințe sunt începător, mediu și avansat.

Ce nivel de cunoștințe pot avea?

Aveți de ales între limba engleză, franceză, spaniolă, germană și italiană.

Punctele cheie ale cursurilor copil-părinte:

Testare (de la caz la caz, putem testa nivelul de limbă și cunoștinte înainte de începerea modulului);

Descoperim împreună aspecte culturale, istorice, geografice care țin de țara unde se vorbește limba predată;

În funcție de vârsta copilului, folosim diverse tehnici pentru a-l acomoda cu limba străină: jocuri, imagini, cântece, exerciții interactive pe care le puteți repeta și acasă;

Stabilim de comun acord teme pe care le puteți face acasă, implicând întreaga familie și vă punem la dispoziție DVD-uri, reviste și cărți în limba straină aleasă;

Sunteți pregătit să deveniți colegul copilului dumneavoastră?

Învățați împreună o limbă străină și descoperiți noi perpective asupra lumii.