Exersăm limba engleză și verificăm cunoștințele culturale

___________     ___________

Copiii au nevoie să interacționeze cu alți micuți de vârsta lor, cu care să aibă interese comune. Dacă copilul tău este pasionat de limba engleză, am creat contextul ideal în care să-și verifice cunoștințele și să să distreze.

Eurolenguas și Căsuța naturii te invită la atelierele de limbi străine educative și distractive.

Știm prea bine cât de mult au evoluat lucrurile și cât de diferit se joacă copiii zilelor noastre. De aceea, ne-am gândit să venim în ajutorul părinților cu o idee pe cât de utilă, pe atât de distractivă.

În cadrul atelierelor noastre copiii au parte de o activitate utilă în detrimentul statului excesiv la televizor/ mobil/ tabletă/ calculator. De asemenea, petrece timp de calitate alături de alți copii și de un profesor calificat de limbi străine.

Totodată, în cadrul acestor ateliere cei mici au parte de activități variate, fiecare dintre acestea având o tematică diversă astfel încât copiii să nu se plictisească.

Ce trebuie să știi despre atelierele Eurolenguas

Cât durează?

Sâmbata, 10:00-11:30 – limba engleză (4-7 ani);

Câd au loc?

Începere din 29 noiembrie; noi înscrieri se pot face în fiecare sâmbătă, deoarece fiecare atelier are o tematică diferită, iar copiii nu vor fi afectați de faptul că nu au fost înscriși de la bun început.

Cât costă?

– 25 RON/ atelier/ copil;

– 20 RON/ atelier/ copil cu abonament de 10 ședințe.

Cum mă înscriu?

Înscrierea este foarte simplă, contactează-ne la 0752 266 277.

Învață, socializează, distrează-te!

Exersăm limba engleză în cadrul unor ateliere specifice!