Colaborează eficient cu partenerii tăi de afaceri!

În ceea ce privește colaborarea cu partenerii străini, este important să cunoști limba și cultura acestora, pentru a-i putea înțelege pe deplin. În cei peste zece ani de experiență în organizarea cursurilor pentru companii, am înțeles că însușirea unei limbi străine poate fi cheia spre noi oportunități profesionale.

Învață o limbă străină rapid și eficient

La centrul de limbi străine, Eurolenguas, din Iași, punem accentul pe învățarea rapidă și eficientă. De asemenea, personalizăm fiecare ofertă de cursuri de limbi străine, la cerere.

Cursurile, generale sau specializate, în funcție de domeniul de activitate, se pot organiza la sediul Centrului Eurolenguas sau la sediul companiei beneficiare. În cadrul acestora, cursanții vor susține un test de diagnoză inițială și o testare finală care va evidenția nivelul de cunoștințe dobândite. Rezultatele vor fi reflectate într-un certificat bilingv, care atestă nivelul de cunoștinte conform Cadrului Comun European de Referință pentru limbile străine.

Prin urmare, fie că sunteți managerul unei companii străine și vreți să vă perfecționați cunoștințele de limba română, fie că angajații dumneavoastră români trebuie să învețe sau să aprofundeze limbi străine, la Centrul Eurolenguas avem experiența necesară să răspundem cerințelor dumneavoastră.

Writing

Capacitate de exprimare în scris

Reading

Capacitate de înțelegere a unui text scris

Listening

Capacitate de înțelegere a unui mesaj oral

Speaking

Capacitate de exprimare orală

Ce presupun cursurile pentru companii?

Învățarea unei limbi străine, atât individual, cât și în grup, este mult mai simplă și eficientă dacă ai parte de ajutor și materiale specializate. Astfel, oferim un program complet în ceea ce privește cursurile pentru companii.

  • Școala mobilă: ne deplasăm la sediul dvs. pentru organizarea cursurilor
  • Discounturi pentru continuarea modulelor următoare de curs
  • Evaluare inițială și diagnoza necesităților
  • Suport de curs, caiete de exerciții, fișe de evaluare, suport audio/video
  • Monitorizare permanentă a prezenței și a progresului
  • Profesori experimentați și competenți
  • Evaluare finală
  • Eliberare de certificat bilingv de absolvire a cursului

Învață o limbă străină într-un cadru organizat

La Eurolenguas beneficiezi de formatori bine pregătiți, care să-ți faciliteze procesul de învățare.