Adriana Leşovschi

Trainer certificat ANC, Coach acreditat CNFPA, Facilitator contexte de dezvoltare personală, Autor

,,Contextele  de dezvoltare personală  accelerează și amplifică creșterea individuală sau de grup. Evoluția noastră este o responsabilitate individuală, însă bucuria creșterii vine din învățarea alături de alți oameni, din călătoria noastră ÎMPREUNĂ.,,

Cine sunt eu?

Sunt un om obișnuit, curios și dornic de autocunoaștere, care caută să descopere lumina și bunătatea iubitoare din toate câte sunt și care vrea să-și onoreze  misiunea personală în această viață.
Misiunea mea este să contribui la creșterea nivelului de autocunoaștere, echilibru și autenticitate pentru toți cei care își doresc o viață armonioasă și împlinită. Fac asta oferind suport  individualizat prin sesiuni de coaching individual sau de grup, programe de training și mastermind, ateliere de meditație și practică interioară.

 În cadrul programelor facilitate de mine urmăresc să susțin participanții să-și descopere darurile,  să-și dezvolte cele mai potrivite abilități care să le aducă succes și împlinire personală și profesională.

Ce fac eu?

Sunt trainer certificat CNFPA și facilitator de programe de cunoaștere și evoluție personală pentru adulți și copii. Facilitez programe marca Andy Szekely, Irina Vasilescu și programe semnătură proprie. Sunt acreditată ANC în activități de coaching și iubesc să însoțesc și să ghidez oamenii să-și descopere darurile, resursele, puterea personală și armonia interioară.
Iubesc oamenii și de aproape 30 de ani lucrez  în domenii ce implică conectarea și relaționarea cu ei: comunicare și relații cu publicul, negociere, vânzări, training, coaching și facilitare cursuri.
Cartea Cufărul cu fluturi. Meditații de recunoștință pentru suflet este proiectul meu de suflet prin care îmi doresc să inspir oamenii să-și descoperi darurile proprii și de a se bucura conștient și plenar de momentul prezent.

Atelierul de meditație este proiectul meu semnătură, un program cu întâlniri de practică individuale și de grup prin care ghidez oamenii dornici să lucreze cu sine.
Personal practic meditația, mindfulness și terapii alternative de aproape 20 de ani și iubesc să însoțesc/ghidez pe cei dornici de educație interioară și evoluție. Una din credințele mele este că suntem și devenim ceea ce alegem să practicăm în fiecare clipă cu noi înșine.  
Și da, evoluția noastră este un proces individual, însă bucuria creșterii vine din împărtășirea cu ceilalți, din călătoria IMPREUNĂ.

În calitate de trainer am facilitat următoarele cursuri:

  • Cursuri de comunicare, abilități de prezentare, negociere și vânzări, controlul emoțiilor în vânzări
  • Persuasion Eliteby Andy Szekely – program de comunicare persuasivă cu integritate
  • Speaker Eliteby Andy Szekely – program de public speaking și leadership
  • Next Level Mastermind -Focus Eliteby Andy Szekely – program de stabilire a obiectivelor și optimizarea resurselor
  • Self Mastery Bootcamp– tabără de autodescoperire și transformare personală
  • Decizii radicale, Formula Măiestriei, Comunică.Influențează.Convinge! – programe de tip mastermind
  • Școala de Ghi(n)zi program de dezvoltare personală pentru copii
  • Atelierul de meditație – Worksopuri de mindfulness, relaxare și educație interioară
  • Elemente de comunicare, Branding și marketing personal, Persuasiunea -Arta influențării, Inteligența socială și emoțională, Modelul de comunicare nonviolentă, Trips&Triks în găsirea unui loc de muncă – workshop uri pentru studenții de la Universitatea tehnică Gheorghe Asachi Iași.