Deschide-ți calea spre viitor!

Pregătește-te din timp și învață o limbă străină! Pentru noi este foarte important să îți atingi obiectivele, fie ele personale sau profesionale. Dacă ai decis să înveți o limbă străină, îți dublăm entuziasmul și determinarea și îți prezentăm o serie de beneficii:

1. Grupe mici de cursanți

La Eurolenguas suntem atenți la nevoile cursanților noștri și încercăm să facem din procesul de învățare o experiență plăcută

Din acest motiv lucrăm cu grupe mici de cursanți, pentru a putea coopera și colabora mai ușor unii cu alții.

De asemenea, punem accent pe învățarea eficientă și pe gândirea critică.

În grupuri mici, fiecare cursat are ocazia să-și exprime opiniile, să întrebe atunci când are o nelămurire și să își cunoască mai bine colegii. Acest aspect favorizează comunicarea, iar în ceea ce privește învățarea unei limbi străine comunicarea este unul dintre ingredientele de succes ale acestui proces.

Următoarele prețuri sunt informative.

2. Flexibilitate în stabilirea orarului şi a frecvenţei cu care se fac orele

Lipsa timpului este o problemă tot mai frecventă. Știm că îți este greu să realizezi tot ceea ce-ți propui, de aceea acordăm atenție acestei nevoi.

La Eurolenguas, orarul și frecvența orelor se stabilesc în funcție de obiectivele tale, dar și în funcție de timpul pe care îl ai la dispoziție.

Învățarea unei limbi străine nu trebuie privită ca pe un task greu de îndeplinit sau care să-ți stea în calea celorlalte planuri. Suntem de părere că fiecare om are un ritm propriu, dar mai ales un anumit nivel de productivitate.

Tu decizi când e momentul potrivit să înveți o limbă străină.

3. Eurolenguas vine la tine

Dacă vorbim de mediul de business, știm deja cât de ocupați sunt oamenii care activează în acest domeniu. Și mai știm că aceștia au multe sarcini de îndeplinit, astfel că „nu am timp” este, de cele mai multe ori, justificabil.

Dar, stai fără grijă! Vine Eurolenguas la sediul companiei tale.

Învățarea depinde, de multe ori, și de mediul în care treci prin acest proces. Dacă te simți mai confortabil într-un mediu familiar ție sau simți că vei fi mult mai eficient în felul acesta, te susținem în acest demers. Privește învățarea unei limbi străine ca pe un moment de respiro.

 

4. Teste gratuite de diagnoză iniţială şi finală

Fiecare proces de învățare începe și se termină cu o evaluare.

Cea inițială are rolul de a vedea care este nivelul la care te afli în ceea ce privește o limbă străină. În urma acesteia, formatorii noștri stabilesc care este planul de învățare, aplicat nevoilor tale.

Testarea finală este o modalitate de măsurare a rezultatlor. În funcție de rezultatul acesteia, ne dăm seama dacă obiectivele tale au fost atinse.

5. Certificat bilingv gratuit

Știm cât de important este certificatul bilingv atât în ceea ce privește studiile, cât și oportunitățile de angajare. La Eurolenguas răsplătim cursanții și le „mulțumim” pentru că ne-au permis să facem parte din povestea lor.  Pe lângă prietenie, oferim și certificatul biligv gratuit.

Noi credem că o limbă străină nu se învață pentru că așa trebuie sau așa spune societatea sau așa ți se impune. Rezultatele excepționale vin într-adevăr după multă muncă, dar e nevoie și de puțină „pasiune”.

La Eurolenguas, învățăm cu drag și explorăm tainele limbilor străine.

Învață o limbă străină și bucură-te de beneficii

La Eurolenguas beneficiezi de formatori bine pregătiți, care să-ți faciliteze procesul de învățare