Cursurile Noastre

Cursuri limbi străine pentru companii

Avem o experiență de zece ani în organizarea cursurilor pentru companii. Centrul de limbi străine Eurolenguas din Iași pune accentul pe învățarea rapidă și eficientă. De aceea, personalizăm fiecare ofertă de cursuri de limbi străine, la cerere.

Cursuri limbi străine pentru adulți

Învățarea unei noi limbi străine este cheia spre înțelegerea unei noi lumi. Cursurile pentru adulți se adresează celor care doresc să atingă un nivel general de cunoaștere a limbii străine, ce vizează dezvoltarea abilităților de comunicare și folosire a limbii vorbite și a celei scrise.

Cursuri limbi străine pentru companii

Învățarea unei limbi străine de la o vârstă fragedă contribuie și la dezvoltarea cognitivă a copiilor. Dacă vrei ca cel mic să ajungă poliglot, începe să îl introduci în această lume prin jocuri și cântece. Oferim cursuri de limbi străine pentru copii și elevi, cu vârstă de + 5 ani.

Cursuri pregătire examene Cambridge - Copii

Finalul lunii septembrie îți aduce vești bune! La Centrul Eurolenguas îți poți înscrie copilul la unul dintre cursurile de limba engleză, pregătitoare pentru susținerea examenului Cambridge. Grupele sunt formate în funcție de nivel:
Starters (7-8 ani), Movers (8-11 ani), Flyers (9-12 ani).

Înțelege viitorul, descoperă lumea!

La Eurolenguas îți oferim cursuri de pregătire pentru obținerea diplomelor și atestatelor de limbi străine.