Comunică cu ușurință oriunde te vor purta pașii.

Eliminăm barierele lingvistice

Un proverb românesc spune că „omul, cât trăiește, învață”. Ceea ce este adevărat, căci avem mereu ceva nou de descoperit. Chiar dacă pare greu la prima vedere, învățarea unei limbi străine nu este o misiune imposibilă pentru adulți, ci din contră. Aceștia pot asimila informația dintr-o altă perspectivă.

Cursurile pentru adulți se adresează persoanelor care doresc să atingă un nivel general de cunoaștere a limbii străine, nivel ce vizează dezvoltarea abilităților de comunicare și folosire atât a limbii vorbite, cât și a celei scrise.

La finalizarea unui modul general de limbă străină și în funcție de nivelul urmat, cursantul poate dobândi independență în comunicare, atât în cazul comunicării orale, cât și în situația comunicării în scris.

Writing

Capacitate de exprimare în scris

Reading

Capacitate de înțelegere a unui text scris

Listening

Capacitate de înțelegere a unui mesaj oral

Speaking

Capacitate de exprimare orală

01. Generale extensive/intensive

În urma studierii unui curs general de limbă, cursanții vor putea comunica cu ușurință, la un nivel mediu, în scris sau oral, în noua limbă învățată.

Cursurile intensive pun accentul pe acumularea informațiilor într-un timp scurt și sunt recomandate persoanelor care pot aloca timp semnificativ, în fiecare zi, studiului individual sau cu profesorul Centrului Eurolenguas.

Totodată, cursurile intensive se adresează persoanelor care trebuie să învețe o limbă străină într-un timp foarte scurt și cu rezultate imediate.

Cursurile extensive sau cursurile standard se desfășoară pe o perioadă mai lungă de timp.

02. Cursuri pentru examene oficiale

În cadrul Centrului Eurolenguas, organizăm cursuri de pregătire în vederea susținerii acestor examene. Ne propunem să te familiarizăm cu metodologia și tehnica de susținere a examenelor respective pentru ca rezultatele să fie cele scontate.

Astfel, cursantul va efectua teste după modelul examenelor propriu-zise, dar examenele se vor susține în cadrul instituțiilor abilitate (British Council, Centrul Cultural Francez, Institutul Cervantes, etc.). Paleta de cursuri de pregătire pentru susținerea examenelor oficiale cuprinde: examene Cambridge, DELF, DALF, DAF, CELI, CILS, IT, DELE, etc.

03. Cursuri specializate

Se organizează la cerere, individual sau în grupe foarte mici (de până la 7 cursanți). Structura cursului și programa se stabilesc în funcție de solicitările cursanților.

Este recomandat ca persoanele care doresc să se specializeze într-un anumit domeniu (engleză medicală, germană juridică etc.) să aibă cunoștințe generale anterioare de nivel mediu de gramatică și de vocabular ale limbii străine în care doresc să facă specializarea.

În mod obișnuit, cursul este structurat într-un modul de 40 de ore, cu 4 ore pe săptămână. La cerere, se poate modifica acest program. În cadrul acestui curs, accentul se pune pe însușirea termenilor de specialitate

Vrei să studiezi în străinătate sau să-ți extinzi afacerea?

La Eurolenguas beneficiezi de formatori bine pregătiți, care să-ți faciliteze procesul de învățare.