Cursurile Noastre

Cursuri limbi străine pentru companii

Avem o experiență de zece ani în organizarea cursurilor pentru companii. Centrul de limbi străine Eurolenguas din Iași pune accentul pe învățarea rapidă și eficientă. De aceea, personalizăm fiecare ofertă de cursuri de limbi străine, la cerere.

Cursuri limbi străine pentru adulți

Învățarea unei noi limbi străine este cheia spre înțelegerea unei noi lumi. Cursurile pentru adulți se adresează celor care doresc să atingă un nivel general de cunoaștere a limbii străine, ce vizează dezvoltarea abilităților de comunicare și folosire a limbii vorbite și a celei scrise.

Cursuri limbi străine pentru copii

Învățarea unei limbi străine de la o vârstă fragedă contribuie și la dezvoltarea cognitivă a copiilor. Dacă vrei ca cel mic să ajungă poliglot, începe să îl introduci în această lume prin jocuri și cântece. Oferim cursuri de limbi străine pentru copii și elevi, cu vârstă de + 5 ani.

Deschide calea spre informație!

Învață o limbă străină și descoperă noile posibilități.

Programe speciale

Învață o limbă străină în pereche!

Centrul Eurolenguas iți propune un mod inedit de a învăța o limbă străină: cursuri în pereche. Cursurile de limbi străine în pereche se adresează celor care vor să învețe alături de o persoană dragă sau cu aceleași interese.

Vacanța începe cu un picnic educativ în limba engleză!

Te întrebi ce să faci cu copilul tău pe perioada vacanței? Iată propunerea noastră! Echipa Eurolenguas te invită la o experiență educativă inedită și neconvențională pentru tine și copilul tău: picnic într-o limbă străină.

„Eu știu” - ateliere educative în limbi străine

Eurolenguas și Căsuța naturii te invită la atelierele de limbi străine educative și distractive. Îți punem la dispoziție activități varietate și diversificate. Fiecare atelier are o altă tematică și copiii nu se plictisesc niciodată.

Facem temele împreună! Asistență la teme

Pentru ca temele să nu mai fie o bătaie de cap, Eurolenguas și Cuptorul Moldovencei organizează atelierul pentru copii „Facem temele împreună!”. Copiii sunt asistați de un cadru didactic specializat pentru rezolvarea temelor pentru acasă. În plus, cei mici se joacă într-un mediu sigur.

Învățăm și exersăm, let's talk! English club

Join “Let’s talk!” English Club and live the Eurolenguas experience! We meet once a week and have fun with English! Through lively discussions, interactive games and activities, audio and video recordings we will boost your confidence to communicate in English!

Curs de limba engleză cu vorbitor nativ

Știi limba engleză dar nu ai curajul să vorbești? Vrei să îți îmbunătățești abilitățile de comunicare în limba engleză? Vrei să vorbești engleza cu un nativ, ca un nativ? Înscrie-te acum la cursul de conversație în limba engleză cu un nativ și fii fluent în engleză!

Curs de limba engleză - nivel începători

Necunoașterea limbii engleze a devenit o povară? Ai vrea să te înscrii la un curs de engleză, dar cursurile în format clasic nu te atrag? Optează pentru un curs de engleză de tip blended-learning și inițiază-te în tainele limbii engleze! Vino de două ori pe săptămână la curs „în clasă” și continui învățarea acasă, de pe computer sau tabletă!

Fii colegul de bancă al copilului tău!

Vrei să fii un model pentru copilul tău? Vrei să petreci timp de calitate cu fiica/fiul tău? Centrul de limbi straine Eurolenguas lansează un nou concept original: “Fii colegul de bancă al copilului tău”. Învăţaţi împreună o limbă straină într-un cadru relaxat şi informal, unde surprizele plăcute se împletesc cu un proces eficient şi creativ de învăţare.

Cursuri pregătire examene cambridge - Copii

Finalul lunii septembrie îți aduce vești bune! La Centrul Eurolenguas îți poți înscrie copilul la unul dintre cursurile de limba engleză, pregătitoare pentru susținerea examenului Cambridge. Grupele sunt formate în funcție de nivel:
Starters (7-8 ani), Movers (8-11 ani), Flyers (9-12 ani).

Înțelege viitorul, descoperă lumea!

La Eurolenguas îți oferim cursuri de pregătire pentru obținerea diplomelor și atestatelor de limbi străine.