Fii mereu pregătit pentru dialog!

Învață o limbă străină și lărgește-ți orizonturile culturale, profesionale și personale.

Centrul de limbi străine Eurolenguas din Iași s-a născut în anul 2007 din pasiunea pentru învățământ și predare. A fost un răspuns natural la solicitarea partenerilor noștri care doreau să urmeze cursuri de limbi străine.

Echipa de profesori a Centrului Eurolenguas se remarcă prin perfecționare continuă și prin diversificarea tehnicilor de predare și învățare de noi limbi străine.

Cei care ne trec pragul vin din dorința de a învăța o nouă limbă străină, de a-și perfecționa ori actualiza cunoștințele dobândite anterior. Ne recomandă rezultatele excepționale obținute de cursanții noștri de toate vârstele.

Performanță în educație

Cursuri de limbi străine eficiente și cu rezultate durabile

Integrarea europeană prin educație, prin cunoașterea limbilor străine, dar și prin respectarea valorilor fundamentale europene

Organizarea de evenimente culturale

Educarea copiilor și adulților în spiritul cunoașterii valorilor și tradițiilor europene

Viziunea noastră

La Eurolenguas, ne dorim să eliminăm barierele culturale și să creăm un liant între vorbitorii de limbi diferite. Comunicarea este cheia spre relații personale și profesionale de succes.

Astfel, ne-am propus să facilităm acest proces și să-ți împărtășim tainele a șapte limbi străine. Experiențele și informațiile pe care le vei acumula te vor ajuta să obții rezultatele dorite simplu și rapid.

 

Misiunea noastră

Centrul de limbi străine Eurolenguas își propune să devină un reper cultural pentru publicul ieșean prin cursurile de limbi străine de calitate, profesionalismul și competența cu care informațiile culturale sunt trasmise și înglobate în procesul de învățare a limbilor străine.

Suntem orientați spre rezultate excepționale, de aceea Eurolenguas se bazează pe dăruirea și învățarea continuă a formatorilor noștri.

Filozofia noastră

„Profesorul ideal este însuflețit de pasiunea de a împărtași celorlalți experiența comunicării, a răbdării, a respectului, a autoperfecționării, a empatiei.” (prof. Irina Vasilescu, manager al Centrului de limbi străine Eurolenguas)

Așadar, la Eurolenguas învățarea merge mână-n mână cu prietenia, voia bună și armonia, astfel încât fiecare cursant să se simtă confortabil.

Valorile noastre

Profesionalism

Oferim cursuri de limbi străine la cele mai înalte standarde.

Orientare spre rezultate

Rezultatele vorbesc de la sine, de aceea ne concentrăm pe atingerea obiectivelor.

Flexibilate

Cursurile pot fi adaptate nevoilor și cerințelor fiecărui cursant.

Inovație

Aplicăm metode noi de predare, care să-ți ușureze procesul de învățare.

O limbă străină, o nouă viziune a lumii

De cele mai multe, avem nevoie de motive pentru a ne apuca de studierea unei limbi străine: călătorim mult în interes de afaceri, avem colaboratori străini sau dorim să ne lărgim orizonturile culturale și educaționale.

Oricare ar fi motivul tău, la Eurolenguas avem o gamă variată de servicii, cu ajutorul cărora să realizeazi ceea ce ți-ai propus, să înveți o limbă străină.

Grupele sunt organizate cu un număr mic de cursanți (de patru până la sapte), ceea ce facilitează și eficientizează procesul de învățare. Implicarea activă a fiecărui cursant și participarea la oră sunt esențiale pentru a obține rezultate imediate.

Iată oferta noastră de cursuri pentru copii si adulți: Engleză, Franceză, Spaniolă, Italiană, Olandeză, Română pentru străini.

Cursuri limbi străine pentru adulți

Cursuri limbi străine pentru adulți

Cursuri limbi străine pentru adulți

Carmen-Ecaterina Ciobîcă

Formator limba franceză

Este absolventă a Facultății de litere a Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, specializarea Engleză-Franceză. Din 2013 colaborează cu centrul Eurolenguas, unde predă cursuri de limba franceză pentru companii.

Florentina Teodora Nojea

Formator limba română pentru străini

Licențiată a Universității din Oradea, absolventă a Facultății de Litere, specializarea engleză – franceză, promoția 2011, doctor în Filologie al Universității din Oradea din 2020. Traducător și profesor de limbă engleză și franceză.

Formator limbă engleză, franceză și spaniolă

Formator limbă engleză, franceză și spaniolă

Licențiată a Universității din Strasbourg cu specializare în limba engleză, franceză și spaniolă. Traducător și profesor. Consideră că “limbile străine ne deschid porți către alte lumi, iar învățarea lor ne poate detrmina să fim mai buni și mai toleranți.”

Irina Mihaela Vasilescu

Director al Centrului de limbi străine Eurolenguas

Este licențiată a Universității ,,Al. I Cuza” din Iași, absolventă a Facultății de Litere, limba și literatura spaniolă – limba și literatura engleză și doctor în științe filologice al Universității ,,Alexandru Ioan Cuza” Iași din 2009. Pasionată de domeniul educației și al limbilor străine, Irina este un formator și profesor dedicat.

Învață o limbă străină într-un cadru organizat

La Eurolenguas beneficiezi de formatori bine pregătiți, care să-ți faciliteze procesul de învățare